Markku Kosonen

Markku Kosonen

Markku Kosonen

CEO & owner | MRoom

Markku este CEO MRoom, dar si francizat MRoom, detinand peste 30 de locatii in Finlanda. Asadar, cunoaste industria foarte bine, de la radacina pana la varf, si se bucura de acest lucru. Este membru in Consiliul Asociatiei Finlandeze de Franciza si Growth Collective Finland,  care este o miscare ce reuneste companiile medii, in vederea dezvoltarii acestora. Markku este un antreprenor in serie cu vasta experienta in franciza, marketing si vanzari. 

MRoom este cel mai mare lant de frizerii pentru barbatii din Europa, cu peste 75 de locatii in 8 tari. A fost infiintat in 2008 in Finlanda de 2 dintre cei mai importanti frizeri din lume si este o poveste de succes, inspirationala, in domeniul francizei. 

MRoom ofera clientilor o experiență de neuitat in ceea ce privesc serviciile de inalta calitate de ingrijire pentru  barbati, combinate cu un model unic de membership pentru client, produse de calitate ridicata si experienta moderna a acestuia. Business-ul MRoom este despre research si dezvoltare, investitii in tehnologie (au propria aplicatie unde clientul isi poate face programea, in functie de gradul de incarcare pe fiecare locatie MRoom in parte) si dezvoltarea oamenilor (au academie proprie de formare personal specializat).

MRoom a fost ales ca cel mai bun lant de franciza din Finlanda in 2018, de catre Asociatia Finlandeza de Franciza. Conceptul ofera antreprenorilor o sansa sa devina francizati ai unui concept  care furnizeaza clientilor servicii exceptionale si acces la produse proprii de calitate. In Romania, MRoom este in cautarea unui partener masterfrancizat, care sa aiba spirit antreprenorial, sa creada in nisa de business, si sa fie interesat sa dezvolte business-ul in afara pattern-ului traditional. De la locatiile traditionale, locale, barbershop, MRoom tranziteaza la un sistem de business si care creeaza pentru clientul final experienta de consumator: de la lantul de locatii MRoom, la sistemele tehnologice (propria aplicatie), la personal calificat si instruit, si pana la abonamentele de loialitate client. 

Afla mai multe detalii despre franciza MRoom

 

Markku is the CEO of M Room and also an M Room Franchisee with more than 30 shops in Finland so he knows his industry from the root to the top, and he enjoys every aspect of it. He is a board member of the Finnish Franchise Association and member of Growth Collective Finland, which is a movement bringing together Finnish mid-sized companies in the pursuit of significant growth. Markku is a serial entrepreneur with wide experience in franchising, marketing management, sales management, and Event Management. 

M Room is the biggest men’s barber chain in Europe with more than 75 shops in eight countries. It was established in 2008 in Finland by two of the world’s best barbers and it portrays an inspiring success story in the field of franchising. M Room offers an unforgettable experience of high-quality Men’s grooming services, combined with a unique membership model, high-quality products and modern customer experience. The chain was selected as the best franchise chain in Finland in 2018, by Finland franchising association and has received several other awards. The concept offers entrepreneurs a chance to become a franchisee of a concept that provides outstanding services and it´s own high-quality product line.

Find out more about MRoom franchise